Telecomproviders

Aanvraag gebruik mastruimte

Telecomproviders kunnen via het aanvraagformulier (mede)gebruik op een mast aanvragen. Of een wijziging van een bestaande aanvraag doorgeven. Het aanvraagformulier is te verkrijgen en te retourneren via aanvragen@novecmasten.com of aan te vragen via onderstaande contactformulier.

Neem contact op met de afdeling Sales +31 (0)347 35 89 36 bij vragen over:

* Dit veld is verplicht

Melding werkzaamheden aan telecom- en omroepmasten

Vul onderstaand formulier in voor het aanmelden van werkzaamheden of toegang tot een telecommast.

Zijn uw werkzaamheden voor omroepdoeleinden? Retourneer ons dan ook het formulier ‘essentiele antennegegevens’. De formulieren kunt u sturen naar aanvragen@novecmasten.com.

Onderstaande documenten zijn van toepassing op de uitvoering van werkzaamheden:

Heeft u een vraag over een lopende aanvraag? Neem contact op met de afdeling Sales +31 (0)347 35 89 36

Werkzaamheden NOVEC

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, xlsx, jpg, jpeg, png
* Dit veld is verplicht

Melding werkzaamheden hoogspanningsmasten en -stations

De melding van werkzaamheden voor TenneT-stations en -verbindingen verloopt volgens het protocol GS-REM 19-0350. Bekijk ook de foto- en tekeningen instructie.

Wilt u werkzaamheden aanmelden? Of toegang tot een TenneT-hoogspanningsmast of een TenneT-station? Lever dan minimaal 12 werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden deze documenten in:

Zijn uw werkzaamheden voor omroepdoeleinden? Retourneer ons dan ook het formulier ‘essentiele antennegegevens’. De formulieren kunt u sturen naar aanvragen@novecmasten.com

NOVEC zorgt voor de communicatie en afstemming met TenneT.  De planning is pas definitief als u het ingevulde formulier van TenneT retour heeft ontvangen. Voor werkzaamheden op TenneT-locaties moet u beschikken over een geldige Poortinstructie TenneT.