Omwonenden

Onze masten staan door heel Nederland, zowel in landelijke als stedelijke gebieden. NOVEC deelt deze masten met alle telecom operators en maakt ook gebruik van bestaande hoogspanningsmasten als antenne-opstelpunt. Zo probeert NOVEC een wildgroei aan masten te voorkomen. Er kan in de buurt van uw huis een mast staan.

Stel uw vraag aan NOVEC

Heeft u als omwonende van een mast een vraag aan NOVEC? 

Bekijk dan onderstaande lijst met veelgestelde vragen. Of neem contact op met de afdeling Landlordbeheer: telefonisch +31 (0)347 35 89 37 of per mail beheer@novecmasten.com 

Veelgestelde vragen

De 2.000 antenne-opstelpunten van NOVEC zijn gemarkeerd met een NOVEC-bordje op het hek. De mastruimte wordt gebruikt door telecomproviders zoals KPN, Vodafone en T-Mobile.

NOVEC laat al haar opstelpunten, in eigendom of in beheer, één keer per jaar onderhouden en inspecteren door externe partijen. Het opstelpunt wordt gecontroleerd op slijtage, groenonderhoud, veiligheid, diefstal en vandalisme. Het kan gebeuren dat er gedurende het jaar een afwijkende of onwenselijke situatie ontstaat. U kunt bijzonderheden melden via +31 (0)347 35 89 37 of beheer@novecmasten.com Wij zullen dan actie ondernemen en bedanken u voor uw oplettendheid.

NOVEC is mogelijk geïnteresseerd in grond die te huur of te koop is. Bent u grondeigenaar, neem dan contact op met de afdeling Landlordbeheer: +31 (0)347 35 89 37

Om 5G-signalen door te geven zijn er meer antennes nodig dan nu. Die antennes worden verbonden met glasvezel en stroom. Er worden voortdurend metingen gedaan naar straling van mobiele antennes. Vooralsnog is er geen indicatie dat er permanente gezondheidsschade optreedt door straling. Zie voor meer informatie de website van het Antennebureau.

Heeft u een vraag?

Mocht u andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Lees ook ons privacybeleid om meer te weten te komen over de verwerking van uw persoonsgegevens.

* Dit veld is verplicht